Opslagruimte huren
met gratis verhuizers

Want verhuizen is gedoe! Als enige in Diemen
met gratis ophaalservice. En dat voor lagere maandelijkse
huurprijs dan bij andere verhuurders. Meer info >

Prijsopgave

DE OPSLAGSPECIALIST VAN DIEMEN

Opslagruimte huren met gratis verhuizers

Zelf slepen met spullen is verleden tijd! Wij komen de opslagunit gratis voor jouw deur rijden en laden de opslagunit gratis voor je in. Opslag vindt plaats in één van onze goedbeveiligde vestigingen. En dat allemaal voor minder geld dan bij andere aanbieders!

Offerte aanvragen

Hoe het werkt

1

Wij komen de opslagunit(s) gratis voor je deur rijden incl. Verhuishulp

2

Onze verhuizers plaatsen jouw spullen vanuit je woonkamer in de unit. Jij zet deze zelf op slot

3

Jouw opslagunit(s) worden opgeslagen in onze goed beveiligde vestigingen

4

Tussentijdse toegang tot je spullen nodig? Maak gebruik van je eigen kleine unit voor je belangrijkste items

5

Na de huurperiode komen we met de opslagunit voor je deur rijden, en laden jouw spullen gratis uit tot in je woonkamer

 • Boxx on Wheels komt overal

 • Opslag in onze beveiligde vestigingen

 • Verhuishulpen beschikbaar

 • Mogelijkheid tot tussentijdse toegang

 • Alles makkelijk zelf online regelen

MAKKELIJKER EN GOEDKOPER DAN SELF STORAGE

Boxx on Wheels is de makkelijkste, veiligste en goedkoopste manier van transport en opslag in één. De opslagunit wordt gratis voor je deur gereden en ingeladen, waardoor onnodig slepen met grote en zware meubels naar de opslagvestiging op een vrije dag verleden tijd is. Alles wordt slechts één keer in- en uitgepakt. Dit scheelt niet alleen een hoop gedoe, maar het is ook beter voor je spullen.

Voor het makkelijk en efficiënt opslaan is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Standaard self-storage units zijn 3 meter hoog. Dit is voor huisraad aan de hoge kant, omdat spullen zich lastig tot 3 meter hoog laten stapelen. De unieke Boxx on Wheels units zijn daarom lager en breder waardoor ze juist veel meer vloeroppervlakte hebben. Minder hoogte betekent ook een lagere prijs. Wij zijn tot wel 32% goedkoper vergeleken met andere opslag aanbieders als Allsafe of Shurgard!

De goedkoopste prijs van Nederland en dan komen we de opslagunit ook nog voor je deur rijden!

OPSLAAN BIJ BOXX DIEMEN

 1. Gemak

  Met Boxx on Wheels zijn opslagruimte en transport direct samen geregeld. Dit bespaart tijd en geld.
 2. Betrouwbaar

  We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur voor advies. Bij Boxx huur je nooit meer dan je nodig hebt.
 3. Meer ruimte

  De unieke Boxx on Wheels units hebben tot 30% meer vloeroppervlakte (m2). Ideaal voor het beter en makkelijker opslaan.
 4. Beveiligde opslag

  Jouw spullen worden opgeslagen in geautomatiseerd vestigingen. Er is 24/7 cameratoezicht en de opslagunit wordt afgesloten met jouw eigen slot.

Huurprijzen en formaten

Alle tarieven van onze opslagboxen zijn per 4 weken en per week te verlengen. De verplaatsbare opslagruimte wordt gratis voor je deur gereden, naar locatie gebracht en is inclusief verhuizing bij een minimale huurperiode van 12 weken. Bij Boxx on Wheels profiteer je van transport en opslag in één.

Heb je geen idee hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator, want de praktijk wijst uit dat je vaak minder ruimte nodig hebt dan je van te voren dacht. Wil je toch liever hulp van ons? Geen probleem, de opslagadviseurs van Boxx Opslag helpen je graag. Wij zijn 7 dagen per week tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Bij Boxx Opslag huur je nooit meer ruimte dan nodig is.

WIE WIL ER ZELF NOG SJOUWEN, ALS WIJ HET GRATIS DOEN?

Wij komen gratis voor je deur gereden samen. Alle spullen worden voor je ingeladen zodat jij zelf niets hoeft te doen. Boxx is tot 60% goedkoper dan reguliere verhuizers!

De tijdelijke acties van Boxx.

Acties lopen tot eind 2022

Gratis transport

De opslagunits worden gratis voor je deur gereden bij minimaal 12 weken huur (excl. brandstoftoeslag) en binnen 1 km rondom de stad van een Boxx-vestiging.

Gratis verhuizers

Wij laden de unit gratis in bij minimaal 12 weken huur en binnen 1 km rondom de stad van een Boxx-vestiging.

Elders goedkoper?

Is een andere, vergelijkbare, aanbieder blijvend goedkoper? Wij matchen de prijs + 10% extra korting.

De laagste prijs

We doen iedere maand een vergelijkend prijsonderzoek en garanderen de laagste prijs. Boxx is meer voor minder.

Veelgestelde vragen

 1. In Amerika is portable self storage een enorm succes, U-Haul is daar de grootste aanbieder met de U-Box. Boxx Opslagverhuur heeft het concept uit Amerika gehaald en aangepast naar de Hollandse behoefte. Dat wil zeggen dat je ook tussentijds toegang hebt tot je opslagruimte en dat we geen centrale opslaglocatie hebben, maar grote moderne locaties dicht bij steden.

 2. Uit onderzoek (augustus 2015) is gebleken dat we tot wel 50% goedkoper zijn dan vergelijkbare opslagverhuurders (zonder transport). Dit komt met name door het gunstige gebruik van grotere oppervlakte van onze opslagruimtes. Je betaalt bij self storage bedrijven als Shurgard, Allsafe, M3, Kubus en Borent voor de extra hoogte die je nauwelijks gebruikt. Daar heb je bij Boxx on Wheels geen last van.

  Daarnaast zijn bij ons de vestigingen, de toegang, de beveiliging, de facturatie en de betalingen allemaal geautomatiseerd. Alleen ons advieswerk en de haal- en brengservice is mensenwerk.

  Bovendien is onze opslagmethode goedkoper. Geen etages met liften en karretjes voor de huurders; de Boxx on Wheels wordt gestapeld en op aanvraag toegankelijk gemaakt.
  Ook verhuren we direct en online, er zijn dus geen dure receptiebalies meer op de vestigingen.

  Hier komt nog bij dat verhuisbedrijven veel geld rekenen voor de verhuizing zelf. Bij Boxx on Wheels is dit niet het geval, door ons innovatieve verhuisconcept bespaar je zelfs tot 70% op een verhuizing van bijvoorbeeld 10m2 inboedel op de begane grond.

 3. Een opslagvraag is nooit hetzelfde. De een wil continu bij de opslagruimte komen, terwijl de ander er vrijwel nooit bij hoeft. Dus waarom zou de oplossing dan wel hetzelfde zijn voor alle verschillende opslagvragen? Om die reden hebben wij de opslagruimte onderverdeeld in verschillende typen.

  Onze self storage is een standaard opslagruimte met 7 dagen per week toegang door middel van je eigen persoonlijke toegangscode. Ideaal om te gebruiken als berging of bedrijfsopslag, kortom wanneer je vaak bij je spullen moet kunnen.

  Voor spullen waar je minder vaak bij hoeft te komen hebben wij de Boxx on Wheels, onze voordeligste en slimste vorm van opslag: opslagruimte huren en de verhuizing in één. Wij komen met de opslagruimte bij je voor de deur rijden zodat je thuis de opslagruimte kunt inladen. Geen gedoe meer met busjes huren en continu heen en weer rijden, zo bespaar je een hoop tijd. Bovendien is deze opslagruimte door de slimme indeling met gemak gemiddeld 30% goedkoper dan standaard self storage units. Standaard self storage units zijn namelijk veel hoger, waardoor niet alle opslagruimte goed gebruikt kan worden. Daar heb je bij de Boxx on Wheels geen last van.

  Wil je de spullen toch zelf komen brengen, maar wel gebruik maken van de Boxx on Wheels? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt de opslagruimte dan direct in- en uitladen naast je auto en daarbij krijg je dan een flinke korting op je huurprijs.

  Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie te maken. Zo kan je profiteren van alle voordelen.

 4. Hout ademt beter dan staal, dus leent het zich erg goed voor de opslag van inboedel en meubelen. Daarnaast is hout lichter dan staal, wat ervoor zorgt dat het makkelijker is om te vervoeren. Hierdoor kunnen we met onze kleine vrachtwagens op bijna alle adressen komen.

 5. De Boxx on Wheels zijn circa 2 meter hoog. Heb je grotere items? Deze worden apart opslagen, meld dit bij jou aanvraag.

  Bruto formaat

  5m3      Breedte: 1,15m – Hoogte: 2,19m – Diepte: 2,16m

  10m3    Breedte: 2,30m – Hoogte: 2,19m – Diepte: 2,16m

  Netto formaat

  5m3      Breedte: 1,06m – Hoogte: 1,94m onder de balken en 2,02m tussen de balken – Diepte: 2,06m – Deur: 87,5x194cm

  10m3    Breedte 2,20m – Hoogte: 1,94m onder de balken en 2,02m tussen de balken – Diepte: 2,06m – Deur: 117,5x194cm

  Je huurt 1 tot maximaal 5 opslagruimtes voor je inboedel.

 6. Je kunt een schatting maken door onze ruimtecalculator in te vullen of ons te bellen (088 – 262 12 12) zodat wij je een passend advies kunnen geven. Ook kun je natuurlijk altijd even langskomen (op afspraak) op een van onze vestigingen om de verschillende opslagruimtes te bekijken.

 7. Je kunt altijd wisselen naar een grotere of kleinere opslagruimte, ook tussendoor.

 8. Slot

  Op je opslagruimte gaat een hangslot. Wij bieden deze aan voor € 12,50 per stuk. Je bent niet verplicht om deze bij ons af te nemen. Heb je zelf slot dan kan dat natuurlijk ook. Vergeet deze dan niet mee te nemen als je je opslagruimte komt vullen.

   

  Borg

  Voor de gehuurde opslagruimte betaal je een borg. Deze borg krijg je echter na afloop van het huurcontract gewoon weer terug bij correcte oplevering van de opslagruimte.

   

  Transport

  Bij de Boxx on Wheels komt de opslagruimte voor je deur gereden. De kosten voor deze service zijn o.a. afhankelijk van het formaat, ophaaladres (transportkosten) en gebruik van onze verhuisservice.

   

  Avond en weekend toeslag

  Voor de avonden en de weekeinden wordt een toeslag gerekend.

 9. Wij bieden je verschillende mogelijkheden voor verhuizingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de optie van alleen het transport waarbij je zelf voor het laden/lossen zorgt. Je kunt ook extra verhuishulpen inhuren om het laden/lossen (geheel of gedeeltelijk) te verzorgen.

 10. Je hebt bij het opslaan van je spullen meer aan vloeroppervlakte dan aan hoogte. Standaard opslagruimtes (self storage) zijn 3 meter hoog (ook bij onze concurrenten Shurgard, Allsafe, M3, Kubus en Borent). Omdat veel spullen en inboedel zich niet makkelijk tot 3 meter hoog laten stapelen wordt het bovenste gedeelte in de opslagruimte niet tot nauwelijks gebruikt. Daarom hebben wij onze mobiele opslagruimtes juist breder en 2 meter hoog gemaakt.

  Voorbeeld: Een standaard 10m3 opslagruimte (self storage) heeft 3,3m2 vloeroppervlakte, maar een 10 m3 Boxx on Wheels opslagruimte 5m2 vloeroppervlakte heeft en dus 2 meter hoog is. De Boxx on Wheels zijn daarmee veel aantrekkelijker.

  Mocht je extra hoogte nodig hebben, dan zijn er extra hoge opslagruimtes beschikbaar of kunnen de goederen apart worden opgeslagen.

 11. Wij rijden 365 dagen per jaar, ook ’s avonds en op zaterdag en zondag (inclusief feestdagen). Voor de avonden en de weekeinden wordt een toeslag gerekend.

  De 14 meter lange vrachtwagen blijft voor de deur staan voor het in- of uitladen. Tijden zijn op aanvraag en afhankelijk van het gekozen formaat opslagruimte.

HEB JE HULP NODIG MET HET BEPALEN VAN DE JUISTE RUIMTE?

Wij helpen je graag. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

 • Maak gebruik van onze ruimtecalculator

 • Bel ons op
  088 262 1212

 • Maak een afspraak om 1 van onze vestigingen te bezoeken

 • Stuur ons een e-mail: verhuur@boxx.nl

 • Heb je een vraag? Chat met een van onze medewerkers

DE (MOBIELE) OPSLAGSPECIALIST VAN NEDERLAND

Het gemak van de klant staat bij Boxx centraal: service zonder hoge kosten. We hanteren vaste lage prijzen en stellen de wensen van onze huurders altijd centraal. Veilige, betaalbare en schone opslagruimtes met als extra’s: gratis transportbussen, uitstekende service en gratis verhuizing. Wij geven iedere huurder passend advies en hebben geen verborgen kosten of verplichtingen. Niet voor niets hebben wij de hoogste klantscore.

Je kent ons misschien hiervan

Opslagruimte Diemen

Boxx Diemen biedt de makkelijkste en goedkoopste manier van tijdelijke opslagruimte huren. Wij bieden verschillende (goedkope) opslagruimtes zoals standaard OpslagBoxxen (self-storage), mobiele opslagunits, verhuisdiensten en de verhuur en verkoop van grote luxe garages.

Opslagruimte voor je deur

Ons succesvolle Boxx on Wheels concept is overgewaaid vanuit Amerika waar mobiele opslagruimtes erg succesvol zijn. Met Boxx on Wheels wordt de opslagunit gratis* voor je deur gereden. De mobiele opslagruimte kan makkelijk vanuit huis worden ingepakt. De opslagunit wordt afgesloten met jouw eigen slot en opgeslagen in onze goed beveiligde Diemen vestiging. Tijdens de huurperiode heb je altijd gratis tussentijdse toegang op afspraak.

Boxx verhuizingen

Met Boxx on Wheels zijn opslagruimte huren en transport direct samen geregeld. Ideaal voor wanneer je gaat verhuizen. De opslagruimtes worden op het oude adres volgeladen en komen aan het einde van de huurperiode weer op het nieuwe adres voor je deur gereden. Boxx Diemen maakt verhuizen makkelijker! Ga je voor 100% gemak tijdens je verhuizing? Kies dan voor onze verhuishulpen en verhuisliften zodat jij zelf niets hoeft te doen. Wij zijn hiermee tot 60% goedkoper dan bij reguliere verhuisbedrijven.

Opslagruimte dichtbij

Andere vestigingen waar wij ook goedkope opslagruimte en onze Boxx on Wheels dienst aanbieden in: Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Noord, Amersfoort, Almere, Breukelen en Utrecht.