Obligaties

RENTE TOT WEL 9,5% MET BOXX OBLIGATIES

Boxx is volop in groei en wij openen dit jaar nog meer vestigingen zoals in Almere, Diemen en Schiedam. Hier kunt u onderdeel van zijn door deel te nemen aan onze unieke obligaties met een rente tot wel 9,5%.

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen. Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie over nieuwe aanbiedingen? Vul dan het formulier in.

Hartelijk dank voor uw interesse.

 • 9,5 % vaste rente per jaar
 • Per kwartaal uitbetaald
 • Uniek 1e pandrecht op opslagunit en debiteur
 • Bestaande verhuurlocaties
 • Groei markt
 • Ideale Boxx investering
 • 2011 gestart

MAAK KENNIS MET BOXX ON WHEELS

Boxx on Wheels is de meest slimme en makkelijke oplossing voor tijdelijke opslag .

Niet alleen is het ideaal voor opslag van bijvoorbeeld inboedel tijdens een verhuizing of verbouwing, het is ook nog eens de goedkoopste manier van opslaan!

Wij zijn tot 50% goedkoper dan de andere opslagverhuurders, en dan rijden we de opslagunit ook nog eens gratis voor je deur!

Jouw spullen worden veilig opgeslagen in een van onze moderne beveiligde loading docks bij jou in de buurt. Na de huurperiode komen wij weer voor je deur gereden.

Voor het meeste gemak hebben wij ook verhuizers en verhuisliften beschikbaar.

EERSTE BOXXONWHEELS LOCATIE AMSTERDAM

Boxx is geen nieuwe start-up. Deze fase zijn we al voorbij. Ook hoeft het product niet meer te worden uitgetest. De eerste “BoxxonWheels” locatie is eind 2014 gestart in Amsterdam Zuidoost en draait buitengewoon succesvol waarop we hebben besloten om ook vestigingen te openen in Amsterdam Noord, Utrecht, Amersfoort, Diemen , Almere en Breukelen.

De locatie in Amsterdam Zuidoost is 2700m2 groot (met 32 garages op het buitenterrein) en is gevestigd op een goede zichtlocatie in Amsterdam. De vestiging heeft inmiddels een bezettingsgraad van 90%. De vestiging draait winstgevend en heeft een uitstekende verwachting voor de aankomende jaren.

BEDRIJFSRESULTAAT

DE (MOBIELE) OPSLAGSPECIALIST VAN NEDERLAND

Het gemak van de klant staat bij Boxx centraal zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. We hanteren vaste lage prijzen en stellen de wensen van onze huurders altijd centraal. Veilige, betaalbare en schone opslagruimtes met als extra’s: gratis transportbussen, uitstekende service en goedkope verhuishulpen. Wij geven iedere huurder passend advies en hebben geen verborgen kosten of verplichtingen. Niet voor niets hebben wij de hoogste klantscore.

★★★★★★★★★★8,4 van 10 op basis van 1550 beoordelingen bij Feedback Company

INVESTEER MET EEN VAST JAARLIJKS RENDEMENT VAN 9,5%

Investeer in uitbreiding van opslagunits

Instappen al vanaf € 1000,-. Dit zijn 2 obligaties à € 500,-

9,5% VAST rendement, per kwartaal betaalbaar

De aflossing vindt plaats over 5 jaar

Bij investering van meer dan €50.000 kan rendement als stille vennoot oplopen tot 20% per jaar

WAAR INVESTEER IK IN?

1 OBLIGATIE à € 500,-

1 x OPSLAGUNIT locatie naar keuze

Iedere opslagunit is genummerd en wordt verpand (alsmede de debiteur) aan de stichting Boxx Obligatiehouders voor extra zekerheid. Boxx heeft de opslagunit binnen 10 maanden al terugverdiend.

MEELIFTEN OP HET SUCCES

Investeer in een vestiging naar keuze

Verhuren van tijdelijke opslagruimte is een groeimarkt waarbij Boxx een snelgroeiende partij is. Boxx is de opslagspecialist van Nederland. Wij maken opslaan makkelijker en goedkoper. Onze vestigingen zijn zeer succesvol. De obligaties geven een hoge rente, zekerheden en een echt doel in uitbreiding van opslagunits.

BOXX VESTIGINGEN MET EEN OBLIGATIEAANBIEDING

XL OPSLAG BREUKELEN 10.500 m2 oppervlakte

Verhuur gestart

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Doelbedrag: € 250.000

AL GEFINANCIEERD

DIEMEN

Verhuur start binnenkort

Aanbieding nog niet actief

ALMERE

Verhuur start zomer 2018

Aanbieding nog niet actief

AMSTERDAM ZUIDOOST 3500 m2 oppervlakte

Gestart in 2014

Lemelerbergweg 31c
1101 AH Amsterdam

Doelbedrag: € 180.000

AL GEFINANCIEERD

UTRECHT 9500 m2 oppervlakte

Verhuur gestart in 2015

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Doelbedrag: € 250.000

AL GEFINANCIEERD

AMSTERDAM NOORD 3500 m2 oppervlakte

Verhuur gestart in 2015

TT Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Doelbedrag: € 250.000

AL GEFINANCIEERD

AMERSFOORT 4000 m2 oppervlakte

Verhuur gestart in 2016

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Doelbedrag: € 150.000

AL GEFINANCIEERD

De zekerheden

Verpanding debiteuren

1. Stil pandrecht op roerende zaken (alle op naam van de uitgevende instelling aangekochte en door deze verkregen boxen).

2. Stil pandrecht op huidige en toekomstige vorderingen van de uitgevende instelling op huurders van de boxen.

De zekerheden worden gehouden door de Stichting en deze houdt en beheert de zekerheden en wint deze zo nodig uit in het belang van de – gezamenlijke (!) – obligatiehouders, die zelf geen individuele of rechtstreekse acties (waaronder begrepen juridische procedures) tegen de uitgevende instelling kunnen initiëren. Afspraken hierover en over de (zelfstandige) positie van de Stichting worden vastgelegd in een trustakte, waaraan de obligatiehouders zijn gebonden.

Verpanding opslagunits

Zolang u investeerder bent van de obligaties, zijn de opslagunits het onderpand. Dit onderpand blijft ten alle tijden uw onderpand. Dit is uniek!

Beperkte financiering

50% van de financiering van de opslagunits is door deze obligatie uitgifte. De andere helft wordt zelf door Boxx Opslagverhuur gefinancierd.

Verhuur is succesvol gestart

Op deze reeds geopende vestigingen worden al succesvol opslagunits verhuurd. Deze campagne is niet bepalend voor het slagen van het project, maar om de flinke vraag naar de verplaatsbare opslagunits te kunnen bijhouden. Verhuren van tijdelijke opslagruimte is een groeimarkt namelijk.

Succesvolle crowdfunding Amsterdam Zuidoost

In 2013 hebben we de succesvolle volgeschreven campagne (€ 180.000) voor de Boxx on Wheels opslagverhuur vestiging Amsterdam Zuidoost georganiseerd. Deze vestiging is reeds winstgevend.

Veelgestelde vragen

 1. In Amerika is portable self storage een enorm succes, U-Haul is daar de grootste aanbieder met de U-Box. Boxx Opslagverhuur heeft het concept uit Amerika gehaald en aangepast aan de Hollandse behoefte. Dat wil zeggen dat je ook tussentijds toegang hebt tot je opslagruimte en dat we geen centrale opslaglocatie hebben, maar grote moderne locaties dicht bij steden.

 2. Uit onderzoek (augustus 2015) is gebleken dat we tot wel 50% goedkoper zijn dan vergelijkbare opslagverhuurders (zonder transport). Dit komt met name door het gunstige gebruik van grotere oppervlakte van onze opslagruimtes. Je betaalt bij self storage bedrijven als Shurgard, Allsafe, M3, Kubus en Borent voor de extra hoogte die je nauwelijks gebruikt. Daar heb je bij Boxx on Wheels geen last van.

  Daarnaast zijn bij ons de vestigingen, de toegang, de beveiliging, de facturatie en de betalingen allemaal geautomatiseerd. Alleen ons advieswerk en de haal- en brengservice is mensenwerk.

  Bovendien is onze opslagmethode goedkoper. Geen etages met liften en karretjes voor de huurders; de Boxx on Wheels wordt gestapeld en op aanvraag toegankelijk gemaakt.
  Ook verhuren we direct en online, er zijn dus geen dure receptiebalies meer op de vestigingen.

  Hier komt nog bij dat verhuisbedrijven veel geld rekenen voor de verhuizing zelf. Bij Boxx on Wheels is dit niet het geval, door ons innovatieve verhuisconcept bespaar je zelfs tot 70% op een verhuizing van bijvoorbeeld 10m2 inboedel op de begane grond.

 3. Een opslagvraag is nooit hetzelfde. De een wil continu bij de opslagruimte komen, terwijl de ander er vrijwel nooit bij hoeft. Dus waarom zou de oplossing dan wel hetzelfde zijn voor alle verschillende opslagvragen? Om die reden hebben wij de opslagruimte onderverdeeld in verschillende typen.

  Onze self storage is een standaard opslagruimte met 7 dagen per week toegang door middel van je eigen persoonlijke toegangscode. Ideaal om te gebruiken als berging of bedrijfsopslag, kortom wanneer je vaak bij je spullen moet kunnen.

  Voor spullen waar je minder vaak bij hoeft te komen hebben wij de Boxx on Wheels, onze voordeligste en slimste vorm van opslag: opslagruimte huren en de verhuizing in één. Wij komen met de opslagruimte bij je voor de deur rijden zodat je thuis de opslagruimte kunt inladen. Geen gedoe meer met busjes huren en continu heen en weer rijden, zo bespaar je een hoop tijd. Bovendien is deze opslagruimte door de slimme indeling met gemak gemiddeld 30% goedkoper dan standaard self storage units. Standaard self storage units zijn namelijk veel hoger, waardoor niet alle opslagruimte goed gebruikt kan worden. Daar heb je bij de Boxx on Wheels geen last van.

  Wil je de spullen toch zelf komen brengen, maar wel gebruik maken van de Boxx on Wheels? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt de opslagruimte dan direct in- en uitladen naast je auto en daarbij krijg je dan een flinke korting op je huurprijs.

  Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie te maken. Zo kan je profiteren van alle voordelen.

 4. Hout ademt beter dan staal, dus leent het zich erg goed voor de opslag van inboedel en meubelen. Daarnaast is hout lichter dan staal, wat ervoor zorgt dat het makkelijker is om te vervoeren. Hierdoor kunnen we met onze kleine vrachtwagens op bijna alle adressen komen.

 5. De Boxx on Wheels zijn circa 2 meter hoog. Heb je grotere items? Deze worden apart opslagen, meld dit bij jou aanvraag.

  Bruto formaat

  5m3      Breedte: 1,15m – Hoogte: 2,19m – Diepte: 2,16m

  10m3    Breedte: 2,30m – Hoogte: 2,19m – Diepte: 2,16m

  Netto formaat

  5m3      Breedte: 1,06m – Hoogte: 1,94m onder de balken en 2,02m tussen de balken – Diepte: 2,06m – Deur: 87,5x194cm

  10m3    Breedte 2,20m – Hoogte: 1,94m onder de balken en 2,02m tussen de balken – Diepte: 2,06m – Deur: 117,5x194cm

  Je huurt 1 tot maximaal 5 opslagruimtes voor je inboedel.

 6. Je kunt een schatting maken door onze ruimtecalculator in te vullen of ons te bellen (088 – 262 12 12) zodat wij je een passend advies kunnen geven. Ook kun je natuurlijk altijd even langskomen op een van onze vestigingen om de verschillende opslagruimtes te bekijken.

 7. Je kunt altijd wisselen naar een grotere of kleinere opslagruimte, ook tussendoor. Dit is uiteraard zonder extra kosten.

 8. Slot

  Op je opslagruimte gaat een hangslot. Wij bieden deze aan voor € 12,50 per stuk. Je bent niet verplicht om deze bij ons af te nemen. Heb je zelf slot dan kan dat natuurlijk ook. Vergeet deze dan niet mee te nemen als je je opslagruimte komt vullen.

   

  Borg

  Voor de gehuurde opslagruimte betaal je een borg. Deze borg krijg je echter na afloop van het huurcontract gewoon weer terug bij correcte oplevering van de opslagruimte.

   

  Transport

  Bij de Boxx on Wheels komt de opslagruimte voor je deur gereden. De kosten voor deze service zijn o.a. afhankelijk van het formaat, ophaaladres (transportkosten) en gebruik van onze verhuisservice.

   

  Avond en weekend toeslag

  Voor de avonden en de weekeinden wordt een toeslag gerekend.

 9. Wij bieden je verschillende mogelijkheden voor verhuizingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de optie van alleen het transport waarbij je zelf voor het laden/lossen zorgt. Je kunt ook extra verhuishulpen inhuren om het laden/lossen (geheel of gedeeltelijk) te verzorgen. Ook zijn er verhuisliften aanwezig.

 10. Je hebt bij het opslaan van je spullen meer aan vloeroppervlakte dan aan hoogte. Standaard opslagruimtes (self storage) zijn 3 meter hoog (ook bij onze concurrenten Shurgard, Allsafe, M3, Kubus en Borent). Omdat veel spullen en inboedel zich niet makkelijk tot 3 meter hoog laten stapelen wordt het bovenste gedeelte in de opslagruimte niet tot nauwelijks gebruikt. Daarom hebben wij onze mobiele opslagruimtes juist breder en 2 meter hoog gemaakt.

  Voorbeeld: Een standaard 10m3 opslagruimte (self storage) heeft 3,3m2 vloeroppervlakte, maar een 10 m3 Boxx on Wheels opslagruimte 5m2 vloeroppervlakte heeft en dus 2 meter hoog is. De Boxx on Wheels zijn daarmee veel aantrekkelijker.

  Mocht je extra hoogte nodig hebben, dan zijn er extra hoge opslagruimtes beschikbaar of kunnen de goederen apart worden opgeslagen.

 11. Wij rijden 365 dagen per jaar, ook ’s avonds en op zaterdag en zondag (inclusief feestdagen). Voor de avonden en de weekeinden wordt een toeslag gerekend.

  De mini vrachtwagen blijft voor de deur staan voor het in- of uitladen. Tijden zijn op aanvraag en afhankelijk van het gekozen formaat opslagruimte.

Je kent ons misschien hiervan